Egy édesség, ami finom, könnyű és igazi élvezet!
HOZZÁVALÓK 1 SZEMÉLYRE
• 1 közepes tojás
• 1 ek cukor (± 15 ml)
• 1 tk vaníliás cukor (± 5 ml)
• 2 ek liszt (± 30 ml)
• 1 csipet sütőpor (± 1 ml)
• 3 ek tejszínhab
• 200 g eper
Elkészítés:
1. Kelesztő tálban dolgozzuk össze a tojást, a cukrot, a vaníliás cukrot, a lisztet és a sütőport Mesterfogás habverő vel, vagy keverjük össze az összes összetevőjét a keverőlapáttal ellátott Magas turbó aprítóban.
2. Öntsük a Mikrós Delikátba és tegyük a mikrohullámú sütőbe (tető nélkül) 2,5 percig vagy 3 percig 360 Watton.
3. Azonnal fordítsuk ki.
4. Mossuk és csepegtessük le az epret, majd vágjuk félbe.
5. Díszítsük a süteményt tejszínhabbal és eperrel.